Search

Alle foto’s die we laten zien bevatten echte resultaten van echte personen na het gebruik van DermMatch.

Maria Benson

Maria draagt Donkerbruin DermMatch. Dankjewel Marja!

“Hallo! Mijn naam is Maria Benson en ik ben zo blij dat ik kennis heb gemaakt met DermMatch. Het heeft me letterlijk een tweede kans in het leven gegeven.

Ik ben nu niet bang om erop uit te gaan en echt te “leven”. Vroeger was ik bang om te gaan zwemmen, mijn foto’s te laten maken, onder tl-verlichting te gaan of zelfs in de zon. Nu niet, ik heb het gevoel dat ik al het bovenstaande kan doen en me er helemaal geen zorgen over hoef te maken.

Ik was echt verrast dat DermMatch het dik uitziende uiterlijk van mijn haar echt verbeterde. Ik was een beetje sceptisch omdat ik talloze producten had geprobeerd, zoals verdikkende shampoos, conditioners en verschillende behandelingen. Ze waren erg tijdrovend, onhandig en ik zag nog steeds weinig of geen resultaat. Dit was gemakkelijk en direct. Ik heb het gevoel dat mijn zelfvertrouwen enorm is vergroot door dit geweldige product. Ik ben zelfs aan het experimenteren met nieuwe kapsels, wat erg leuk is voor mij aangezien ik dat al jaren niet meer heb gedaan!! Bedankt DermMatch!!”

Edson Caltabiano

Edson draagt Donkerbruin DermMatch. Obrigado Edson!

“Nadat ik gefrustreerd was over de eerste sprays en poeders, heb ik nooit echt in concealers geloofd, maar ik dacht dat ik DermMatch eens moest proberen en ik werd meteen na het eerste gebruik verrast.

Ongelooflijke resultaten waardoor sommige mensen vragen of ik een pruik draag! Dankzij de dichtheid die DermMatch biedt, zie ik er jaren jonger uit! Ik gebruik het dagelijks zonder enige bijwerkingen of ongemakken.”

Ryan “De Kapper”

Ryan draagt Donkerbruin DermMatch. Met dank aan “De Kapper”

“Laat me je vertellen hoeveel vertrouwen het me dagelijks geeft, vooral omdat ik een kapper ben. Heb je ooit de regel gehoord: “… vertrouw nooit een kale kapper of een magere chef-kok?” Dankzij jou geloven mijn klanten niet dat het eerste deel op mij van toepassing is.

Trouwens, ik heb andere producten geprobeerd, zoals de beruchte applicatie van het type verfspuit. Geloof me niets is te vergelijken met een product dat er geweldig uitziet en niet wegveegt in de meest cruciale situaties.”

Diane Capers

Dianne heeft onze fotowedstrijd gewonnen! Gefeliciteerd Dianne, je straalt.

“Ik vind het moeilijk om uit te drukken hoeveel DermMatch mijn leven heeft verbeterd.

Voordat ik DermMatch vond, heb ik verschillende dingen geprobeerd, waaronder de spray-on “hoofdverf” en het poedervormige spul, dat eigenlijk wol is. (Ik kwam erachter toen mijn hoofd vreselijk jeukte.) Geen van deze was bevredigend. Daarna droeg ik pruiken en vallen, die heet waren en zo zwaar dat ik er hoofdpijn van kreeg.
Ik had een lage temperatuur toen ik zeven was, dat duurde 2 1/2 maand. Mijn moeder was ziek, dus ik moest mijn eigen haar doen, en omdat het lang, dik en gekruld was, leerde ik dat het het gemakkelijkst te houden was in een paardenstaart, 24/7. Toen ik beter werd, nam mijn moeder me mee voor mijn trimbeurt; de kapper haalde het elastiekje tevoorschijn en begon te schreeuwen. “Wat is er met het haar van dit kind gebeurd?” schreeuwde ze en knipte prompt mijn haar af in een ‘Buster Brown’. Ik heb de hele weg naar huis gehuild.

Dus ik heb mijn hele leven met dun haar geworsteld, maar het werd erger en erger naarmate ik ouder werd (ik ben nu 60). Ik zou elke dag een pruik dragen, me ellendig voelen door de hitte en me nep voelen, als Dermatch er niet was. Wat zou mijn nieuwe echtgenoot denken als ik elke avond mijn haar uitdeed? (Samen met mijn glazen oog, houten been en voorgevormde bh…) De meeste mensen denken dat mijn haar erg dik is, maar dat komt allemaal door DermMatch. Heel erg bedankt voor het vermogen om elke dag uit te gaan en me “normaal”, aantrekkelijk en vrij te voelen om mijn uiterlijk te vergeten en mijn gedachten te concentreren op de andere mensen met wie ik contact heb en hun leven. Met andere woorden, om mij te vergeten!”

Alex Kurd

Alex draagt ​​Black DermMatch. Bedankt!

“Bedankt voor het product, in de hoop dat andere mensen met een vergelijkbare situatie er net zoveel plezier aan beleven als ik aan het gebruik ervan, omdat het gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te verwijderen is en geen kleur druipt of uitwast tijdens mijn actieve training in de sportschool.

Sinds ik een kind was heb ik een lege plek met dun haar en het bracht me altijd in verlegenheid. Ik gebruikte een zwarte droog uitwisbare markeerstift en houtskool om die plek te bedekken, maar helaas waren ze niet effectief, totdat ik het DermMatch-product online vond om mijn haar dikker te maken. Ik heb het de laatste tijd gebruikt en ben zeer tevreden. Ook mijn vrienden en familie die de plek kenden en zagen noemden mij: De man met een eiland op zijn hoofd of de half kale man, en echt het kwetst de persoonlijke gevoelens en vermindert het gevoel van eigenwaarde.

Ik wou dat als dit product 30 jaar geleden beschikbaar was, ik de gelukkigste persoon zou kunnen zijn, maar het is niet te laat, hoewel ik de leuke leeftijd passeer en de meisjes achterna zit, maar dit product heeft het meeste plezier teruggegeven dat ik heb gemist en nu wanneer ik gebruik de DermMatch, ik voel me goed en de mensen kijken niet naar de lege plek op mijn hoofd omdat het onzichtbaar wordt en ik gewoon weer een normaal mens ben met al zijn haar.”

Steve Fitzmaurice

Steve draagt Black DermMatch… Wauw!

“Ik speel basgitaar in een band in Hollywood, Californië. Ik zou niet kunnen spelen met het vertrouwen dat ik elke avond heb als DermMatch er niet was.

Mijn Kapper is er geweldig in om het in mijn stijl te verwerken ~

Bedankt DermMatch!”

Kim Angel’s Zoon

Zoon van Kim Angel draagt donkerbruine DermMatch

“Geen ander product dat ik heb geprobeerd, heeft de probleemgebieden zo goed gedekt.

Ik ben 12 jaar oud en vier jaar geleden werd de diagnose alopecia areata gesteld. Sinds ik de diagnose kreeg, heb ik sprays en zelfs oogschaduw geprobeerd om de kale plekken op mijn hoofd te bedekken. Geen van beide werkte echter erg goed.

In het verleden sloeg ik uitnodigingen voor zwem- en slaapfeestjes af uit angst dat iemand de vlekken op mijn hoofd zou opmerken. DermMatch is echt een zegen voor me geweest. Sinds ik het heb gevonden, kan ik nu naar de feestjes gaan zonder bang te zijn dat iemand weet dat ik alopecia areata heb.

Geen enkel ander product dat ik heb geprobeerd, heeft de probleemgebieden zo goed behandeld. Dit najaar begon ik te spelen in het voetbalteam van de middelbare school. Na al het zweten, als ik mijn helm afzet, is de DermMatch nog steeds aan en werkt! DermMatch is gemakkelijk aan te brengen en zeer gemakkelijk te verwijderen. Ik hoop dat mijn verhaal anderen, vooral jonge kinderen zoals ik, aanmoedigt om DermMatch te proberen.”

Brooke Adamson

Brooke draagt ​​Donkerbruin DermMatch. Bedankt Brooke.

“Haar is simpelweg alles voor een vrouw.

Ik ben een 36-jarige die helaas de genen van mijn overleden grootmoeder voor vroege patroonkaalheid heeft geërfd. Ik verlies al 4 jaar gestaag mijn haar en werd gedwongen om elke dag “cover-up” te spelen, waarbij ik een uur nodig had om mijn haar opnieuw te rangschikken waar de kale plekken niet zo slecht zouden verschijnen.

Ik bleef constant bang voor een stevige wind en zou afzien van naar buiten te lopen voor het geval mijn haar zou wegvliegen en de wereld beschaamd zou worden. Tijdens zakelijke bijeenkomsten wist ik dat iedereen naar mijn ontblote hoofdhuid keek in plaats van naar het onderwerp te luisteren.

Ik ontdekte DermMatch terwijl ik op internet aan het surfen was naar iets, iets dat mijn dagelijkse schaamte zou kunnen verminderen. Binnen de eerste week dat ik DermMatch droeg, was mijn man verbaasd over de verandering in mijn gedrag. Mijn zelfvertrouwen begon weer de kop op te steken en de persoonlijkheid die het te druk had met piekeren over mijn haar begon zich weer te tonen.

Vergaderingen werden weer een makkie voor mij omdat ik wist dat ze naar mij keken, en niet naar mijn haar. Een klein schijfje bood hoop voor een jonge vrouw die dacht dat pruiken de onvermijdelijke toekomst waren. Mijn dankbaarheid is onmetelijk en ik zal nog heel lang klant blijven.”

Glen Prytula

Glen draagt ​​grijs.

“Ik kan het huis niet verlaten zonder DermMatch. Ik voel me veel beter met dik, borstelig haar op mijn hoofd. Haarvezels en spray concealers geven mij niet hetzelfde effect. Ik vind het ook geweldig dat ik ermee kan zwemmen – ik woon in Florida!

Ik heb 30 jaar geleden een haartransplantatie gehad, maar ik ben nog steeds dun van boven, heel dun van achteren. Ik heb zowel de zilvergrijze als de witte kleuren van DermMatch geprobeerd. Zoals je kunt zien, wordt mijn haar wit, maar er is nog steeds veel grijs. Ik gebruik Silver Grey en het is perfect. De witte kleur is puur wit en ik kijk er naar uit om hem te gebruiken als mijn haar helemaal wit wordt.

Ik heb mijn haar de afgelopen 10 jaar donkerbruin gekleurd. Onlangs heb ik echt beroemde mensen opgemerkt zoals George Clooney, CNN’s Anderson Cooper en vele andere beroemdheden met grijs en wit haar. Het ziet er geweldig uit. Zelfs jonge, vrouwelijke rocksterren als Pink zijn wit geworden. Misschien is het een hete trend omdat het natuurlijk is? Hoe dan ook, ik ben natuurlijk gegaan en ik vind het geweldig.”

PS – Ik ben eigenaar van het bedrijf.

Riaz Aumeerally

Riaz Aumeerally draagt ​​donkerbruine DermMatch

“Petje af voor DermMatch waar ik mijn vertrouwen uit heb gekregen. Zo zie ik er 10 jaar jonger uit sinds ik nu 42 jaar oud ben.

Het is vaak moeilijk om met haaruitval om te gaan, vooral als je op jonge leeftijd kaal bent. De uitkomst van zoiets zal interesse wekken bij mensen als er enige vorm van kaalhoofdbehandeling is die ze kunnen gebruiken.

Sinds ik een paar jaar geleden mijn haar verloor, droeg ik altijd een hoed als ik naar buiten ging. Ik heb alles geprobeerd om het terug te laten groeien – veel oplossing, haarcrème, pillen enzovoort, maar niets werkte.

Na veel op internet te hebben gezocht, vond ik DermMatch en wilde het gewoon eens proberen, maar het zou voor lang haar moeten worden gebruikt en er wordt niets vermeld over het gebruik op een geschoren hoofd of een volledig kaal hoofd zoals het mijne. Toch wilde ik het gewoon proberen. Eindelijk werkte dat voor mij, maar de eerste keer was een beetje moeilijk om toe te passen. Toen raakte ik eraan gewend.

Het is 5 jaar geleden dat ik in een magazijn werkte – de eerste 3 jaar droeg ik de hele tijd een hoed en niemand wist dat ik kaal was. Toen, in oktober 2010, begon ik DermMatch toe te passen en ging ik zonder hoed aan het werk. De eerste keer dat mijn team mijn hoofd zag, dachten ze gewoon dat ik een kaalgeschoren hoofd had. Zoals u wellicht weet, betekent werken in een magazijn de hele dag nauw samenwerken met een team. Tot nu toe weet niemand dat ik kaal ben. Dat is geweldig .

Nu is het bijna 2 jaar dat ik DermMatch elke dag aanbreng voordat ik naar buiten ga en aan het werk ga. Bedenk eens, als al mijn vrienden op het werk het niet zouden merken, hoe zit het dan met mensen buiten op straat?

Het beste eraan is dat het waterdicht is. Ik ga elke week zwemmen en pas het natuurlijk toe, en gast wat? Het blijft op mijn hoofd zitten en ziet er natuurlijker uit als mijn hoofd nat is. De truc is om niet over je hoofd te wrijven of te krabben. Ik ga ook naar het stoombad en daarna ga ik douchen, ik doe geen shampoo op het hoofd en na het douchen tik ik er gewoon op met een handdoek – en ja, mijn haarlijn is er nog steeds. Zelfs op het werk als ik veel zweet, ziet het er realistisch uit.

Dus ja, nu kan ik overal heen zonder hoed en ik leef een heel gelukkig leven alleen dankzij DermMatch.

De meeste mensen zoals ik, wilden gewoon dat hun haar teruggroeide, maar denken nooit dat alles wat ze nodig hebben een haarlijn is, geen volle bos lang haar, wat onmogelijk is tenzij je implanteert en dat is niet gegarandeerd. Sommige mensen gebruiken ook tatoeages, maar dit zal met de tijd vervagen en ze zullen maar één kapsel hebben. Met DermMatch kun je elke dag je stijl veranderen.

Dus ja, petje af voor DermMatch waar ik mijn vertrouwen uit heb gekregen. Zo zie ik er 10 jaar jonger uit sinds ik nu 42 jaar oud ben.”

Back to Top