Search

DermMatch-verzendingen zijn vertrouwelijk. We zorgen ervoor dat niemand de inhoud ervan kent, behalve jij. Wereldwijde verzending!

Alle zendingen zijn verzekerd en hebben een trackingnummer, zodra u uw bestelling hebt voltooid, ontvangt u een e-mail en een sms met alle informatie over uw bestelling en de verzending ervan.

 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Kredietkaart
PayPal
Overschrijving

 

 

Expedities naar Nederland & België

Verzending Tijd
DHL +8,9 € 24/48 uur
PostNL & Bpost vrij 2 – 5 dagen

 

Expedities naar Europa

Verzending Tijd
DHL +8,9 € 24/48 uur
Global Mail vrij 2 – 5 dagen

 

Expedities Internationale

Verzending Tijd
DHL +15 € 48/72 uur
Global Mail +4 €  –

 

 

Formaat van de pakketten

Bij DermMatch Spanje weten we hoe belangrijk het voor onze klanten is om hun intimiteit te garanderen. Alle pakketten worden als vertrouwelijk verstuurd.

Wij garanderen dat niemand buiten u de inhoud van het pakket kent.

 

Teruggave en omwisseling

Onze verbintenis met onze klanten is om maximale kwaliteit en garantie te bieden.

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, heeft u een termijn van 7 werkdagen vanaf de datum van ontvangst om de bestelling terug te geven. (Volgens art. 44 van de Wet 7/1996 van 15 januari aangaande de Organisatie van de Detailhandel, aangepast in de Wet 47/2002 van 19 december.) Daartoe is het voldoende dat u het ons laat weten, daarbij bestelnummer, klantnaam, adres, telefoonnummer en reden voor teruggave (niet-verplicht veld) vermeldend.

Het product moet teruggegeven worden in dezelfde staat als waarin het geleverd werd, ZONDER GEBRUIKT TE ZIJN. Teruggave van artikels die niet in de originele of een aangebroken verpakking zitten wordt niet geaccepteerd.

De uitgaven die gepaard gaan met de teruggave vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

In geval van teruggave zult u het bedrag van uw bestelling terugkrijgen, verminderd met de verzendkosten van het product en het bedrag dat PayPal ons in rekening bracht toen wij uw betaling ontvingen (als u via PayPal betaalde).

Terugbetaling vindt plaats na ontvangst door DermMatch van het product dat u wilt teruggeven.

 

 

 

Back to Top